Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα www.snterezakis.gr έχει ως σκοπό την πληροφόρηση του κοινού για τις δραστηριότητες της Δικηγορικής Εταιρίας Σ. Ν. Τερεζάκης & Εταίροι, την ιστορική διαδρομή της και τη συγκρότησή της.

Ωστόσο αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε, για ζημία που ενδέχεται να προκύψει, εξαιτίας της χρήσης των πληροφοριών ή των δεδομένων που περιέχονται στην ιστοσελίδα, αλλά και στις ιστοσελίδες και σελίδες, στις οποίες αυτή παραπέμπει, καθώς επίσης και εξαιτίας προβλημάτων λογισμικού ή άλλου είδους του πληροφοριακού  συστήματος.

Η ιστοσελίδα δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών" (Links). Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες και σελίδες οι οποίες και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων και σελίδων στις οποίες παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτές κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Αν και δεν εγγυάται την μη ύπαρξη σφαλμάτων ή τυπογραφικών λαθών στα κείμενα που περιέχονται στην ιστοσελίδα, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διόρθωσής τους, αμέσως μόλις υποπέσουν στην αντίληψή του.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ή των δεδομένων και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό είναι δυνατόν να μεταβληθεί, τροποποιηθεί ή συμπληρωθεί, οποτεδήποτε, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη σχετική ανακοίνωση.

Οι πληροφορίες και τα δεδομένα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, υπό τον όρο της γνωστοποίησης της πηγής από την οποία αντλήθηκαν.

Απαγορεύεται ωστόσο, η με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς άδεια, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, μερική ή ολική, εκείνων των κειμένων, που περιέχονται στην ιστοσελίδα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του.

Η χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται αυτομάτως την πλήρη αποδοχή των ανωτέρω όρων.